Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ
Εμπόριο Φρούτων & Λαχανικών Κόρινθος

Η επιχείρησή μας “ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ” η οποία εδρεύει στην Κόρινθο, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1995 με το χονδρικό εμπόριο φρούτων και λαχανικών, προσφέροντας στους πελάτες της φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Καθημερινά διανέμουμε τα φρούτα και τα λαχανικά μας σε εστιατόρια, ταβέρνες, mini market, οπωροπωλεία, καταστήματα λιανικής, ξενοδοχεία, αεροπλάνα και ξενοδοχεία σε όλο το νομό Κορινθίας. Χάρη στην συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την ποιότητα των προϊόντων μας έχουμε καταφέρει η επιχείρησή μας να αποτελεί μία από τις κορυφαίες τοπικές επιχειρήσεις στον τομέα των φρούτων και λαχανικών.

 

 
 
 
 
 
Με την πολυετή πείρα μας στο χώρο, το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό  και διαθέτοντας ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία προετοιμάζουμε τις παραγγελίες με μεγάλη προσοχή έτσι ώστε να πετύχουμε τη φρεσκάδα των προϊόντων μέχρι την στιγμή της τελικής παραλαβής. Με εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα που χρειάζεστε θα τα παραλάβετε στην ώρα σας και θα είναι η υψηλή ποιότητα που σας έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και επενδύουμε σε αμοιβαία επωφελείς σχέσεις συνεργασίας, τόσο με τους πελάτες, όσο και με τους προμηθευτές μας. Εργαζόμαστε με συνέπεια κάθε μέρα για να εξασφαλίσουμε πως τα καλύτερα προϊόντα από τους προμηθευτές μας θα φτάσουν φρέσκα σε καταστήματα σε όλη την Κόρινθο.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με τις διαδικασίες μεταφοράς που τηρούμε με συνέπεια, διασφαλίζουν την άρτια συντήρηση των φρούτων και των λαχανικών μέχρι να φτάσουν στα ράφια των πελατών μας.
 
 
 
 
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με το εμπόριο φρούτων και λαχανικών διατηρούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και πελάτες μας, ενώ διακρινόμαστε για την ειλικρίνεια και τη συνέπεια μας. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων σας και προσβλέπουμε σε μια μόνιμη και σταθερή συνεργασία. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να το πετύχουμε.
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία για τα προϊόντα μας ή για να μας
δώσετε την παραγγελία σας.